Powered by

Onderzoek naar vormen van dagbesteding voor inwoners van Ridderkerk die de ziekte dementie hebben en thuis wonen

Beste inwoner van Ridderkerk,


De afgelopen jaren is de dagbesteding laagdrempeliger gemaakt, meer persoonsgericht, met meer variatie in het aanbod en ook meer ondersteuning voor de mantelzorgers. Er zijn allerlei vormen van dagbesteding voor mensen met dementie. 


Op verzoek van de gemeente Ridderkerk doen wij vanuit Dementievriendelijk Ridderkerk onderzoek naar welke behoeften er in Ridderkerk zijn op het gebied van dagbesteding voor mensen met dementie. Deze enquête leggen we mantelzorgers voor, maar ook als u zelf gebruikt maakt van een vorm van dagbesteding kunt u de enquête invullen. De resultaten leggen we voor aan de gemeente Ridderkerk.  


Opbouw

De enquête bestaat uit 6 vragen. Wilt u deze vragen voor 15 oktober beantwoorden? Het invullen van deze enquête vraagt ongeveer 10 minuten van uw tijd. In de vragenlijst wordt met ‘uw naaste’ degene bedoeld waar u mantelzorger voor bent. U kunt de enquête ook invullen op papier. Via Karaat Mantelzorg en diverse zorgorganisaties kunt u een papieren exemplaar opvragen/afhalen.


Maak kans op een VVV bon

Onder de inzendingen verloten we drie VVV bonnen van € 15,00. Wilt u hiervoor in aanmerking komen, vermeld dan uw naam en gegevens wanneer daar om gevraagd wordt. Als u niet mee wilt doen, kunt u de vragenlijst anoniem invullen en de vraag waar om gegevens wordt gevraagd overslaan.


Vragen?

Heeft u vragen over de enquête of andere vragen? Neem contact op met Mineke Boon, projectleider Dementievriendelijk Ridderkerk, via info@dementievriendelijkridderkerk.nl of via 0180 – 432 350. Op de website van www.dementievriendelijkridderkerk.nl vindt u ook antwoorden op diverse vragen. 


Hartelijk dank voor uw medewerking!


Namens alle deelnemende organisaties en partners van Dementievriendelijk Ridderkerk, Mineke Boon 

Projectleider Dementievriendelijk Ridderkerk

Senior Mantelzorgconsulent Karaat Mantelzorg

Enquête starten