Megjegyzés: Ez egy ellenőrző felmérés. Az elküldött válaszok nem lesznek elmentve. Ha ki akkarja tőlteni a kérdőívet, kattintson ide.

Fenntarthatósági Témahét 2021. pedagógus kérdőív

A kutatásnak vége.

Tisztelt Pedagógus!

Köszönjük, hogy részt vett a 2021. évi Fenntarthatósági Témahéten! Kérjük, szánjon néhány percet az alábbi kérdőív kitöltésére, melyben kíváncsiak vagyunk az Ön véleményére a programsorozattal, illetve a fenntarthatósággal kapcsolatban.

A kutatás a Fenntarthatósági Témahét szervezője, a PontVelem Nonprofit Kft. – programvezető: Néder Katalin –, az Eötvös Loránd Tudományegyetem Ember–Környezet Tranzakció Intézete – kutatásvezető: Varga Attila, tudományos főmunkatárs –, és további négy egyetem, valamint az UNESCO és más együttműködő partnerek részvételével zajlik. A kutatási program fő támogatója a Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány.

A kérdőív kitöltése teljesen önkéntes, névtelen és 12-15 percet vesz igénybe. Szigorúan bizalmasan kezelünk minden olyan információt, amit a kutatás keretén belül gyűjtünk össze. A kérdőív kitöltése során nyert adatokat biztonságos számítógépen őrizzük kódolt formában, amelyhez a kutatókon kívül más nem fér hozzá.

A kód alapján senki sem fogja tudni Önt beazonosítani.

A kérdőív kitöltése során megadott adatain statisztikai elemzéseket végzünk, az eredményeket kizárólag az adott kutatáshoz kapcsolódó tudományos tevékenységben használjuk fel. A kutatás eredményei a feldolgozásuk után nyilvánossá válnak, így Ön is megtekintheti majd azokat.

Kérjük, amennyiben egyetért a fenti feltételekkel, és hozzájárul a kutatásban való részvételhez, tegye meg a következő oldalon levő nyilatkozatot. Együttműködését előre is köszönjük!