"Werk mee aan een energieneutraal Gooisekant"

Beste buurman/buurvrouw op Gooisekant,

Hartelijk dank voor uw interesse. Deze enquête heeft tot doel inzicht te krijgen in de energiebesparende- en opwekkende maatregelen op Gooisekant, nu en in de toekomst.

Onze ambitie: Ingenieursbureau Antea Group (Monitorweg 29) en farmaceut Svizera (Antennestraat 84) hebben de ambitie om Gooisekant energieneutraal te maken. Als groep kan je meer dan alleen. Daarom roepen we alle bedrijven op om aan te sluiten bij dit initiatief en gezamenlijk energiebesparende- en opwekkende maatregelen te nemen.

Wat levert dit op? Door met elkaar te werken aan een duurzaam bedrijventerrein, anticiperen we op de wettelijke verplichtingen, besparen we energie, behouden onze gebouwen hun waarde en wordt Gooisekant een aantrekkelijkere plek voor ons en nieuwe bedrijven.

Het invullen van de vragenlijst duurt 5-10 minuten. Hiermee helpt u het onderzoek en zet uw bedrijf een eerste stap richting een duurzaam Gooisekant.

Wij willen u bedanken voor uw medewerking. Voor meer informatie over de voortgang van het onderzoek kunt u terecht op onze website en voor vragen en/of opmerkingen kunt u terecht bij: Sharon Bonouvrie.

Met vriendelijke groet,

Sharon Bonouvrie | Antea Group