Inschrijving Speler K. Zandhoven S.K. seizoen 17-18

Beste ouders en spelers,

De voorbije maanden hebben vrijwilligers, ouders, spelers en medewerkers van K. Zandhoven S.K. hun handen uit de mouwen gestoken om de infrastructuur van onze club op te frissen en het komende voetbalseizoen op sportief gebied grondig voor te bereiden.

We zijn er dan ook meer dan ooit klaar voor om er het volgende seizoen samen met jullie een sportief, succesvol, kwaliteitsvol en gezellig voetbalseizoen van te maken!

De start van een nieuw seizoen gaat ook gepaard met het inschrijven van de spelers en het innen van het lidgeld.

Onze club ziet zich verplicht de lidgelden voor volgend seizoen te verhogen. Als goede huisvader moeten we zorgen dat onze club gezond blijft en kan blijven voortbestaan. Oplopende werkingskosten en noodzakelijke investeringen zijn hier de oorzaak van.

Het lidgeld voor het seizoen 2017 -2018 is vastgelegd op

Het lidgeld omvat:

Maar ook vanaf het seizoen 2017-2018

Vanaf dit seizoen dient ook iedere speler zich in te schrijven, zodat we van iedereen de correcte (contact-) gegevens hebben, om zo op een vlotte manier te kunnen communiceren.

Gelieve jouw kind of jezelf hier in te schrijven voor 15 augustus en het lidgeld te betalen op het rekeningnummer Argenta: BE40 9731 6510 6663 (pas op: nieuw nummer), met vermelding van naam, voornaam, geboortedatum en ploeg. Graag per speler een afzonderlijke inschrijving en betaling.

Graag per speler een afzonderlijke inschrijving en betaling.

Alvast bedankt voor je inschrijving.

Johan Steylaerts, Voorzitter

Stefaan Desmyttere, Secretaris - secr_k_zandhoven_sk@telenet.be - 04 72 89 99 98