Online enquête Lansingerland

Een winkelgebied met voldoende voorzieningen voor jong en oud, waar je veilig kunt wandelen en verblijven, met een gezellig terras, een fijne werkplek en plekken om mensen te ontmoeten. Een plek waar je ook in de toekomst prettig kunt verblijven, wonen, werken, winkelen, ontmoeten, recreëren en gebruik kunt maken van diensten!


In de gemeente Lansingerland doen de winkelgebieden het goed. Er komen voldoende bezoekers, er staan nauwelijks panden leeg, het is er schoon, alles ziet er netjes uit en het is er veilig. Er zijn veel lokale ondernemers met een eigen en uniek aanbod. De gemeente Lansingerland wil deze kracht behouden en versterken voor de komende 10 jaar. Hier hebben we jou bij nodig! Samen met inwoners, winkeliers en andere belanghebbenden wil de gemeente een plan maken voor de toekomst. Daarom vragen we jou om deze enquête in te vullen.


In deze online enquête stellen we u een aantal vragen over de winkelgebieden van Lansingerland. Wij zijn erg benieuwd naar uw ervaring en gedachten. Het invullen van de enquête duurt ongeveer 5 min.


Alvast hartelijk dank voor uw medewerking!

Enquête starten
Privacybeleid | Gratis Enquête Maken | © Survio 2023