Leven met hemofilie B

Beste AHVH leden,

Wanneer we terugkijken op de afgelopen tien jaar, is er binnen de zorg voor mensen met hemofilie B enorme vooruitgang gemaakt. Er zijn allerlei nieuwe behandelingen beschikbaar waardoor de kwaliteit van leven met hemofilie al enorm verbeterd is. Tot slot komt ook gentherapie als mogelijkheid steeds dichterbij.

Wij zijn dan ook heel benieuwd hoe jullie op dit moment behandeld worden, wat jullie kijk is op gentherapie en welke ideeën jullie hebben om de zorg of informatievoorziening te verbeteren. Daarom willen we jullie vragen deze enquête in te vullen; het duurt ongeveer 10-12 minuten.

Het onderzoek wordt uitgevoerd door onafhankelijk bureau hvl360º en wordt mede mogelijk gemaakt door CSL Behring. Alle antwoorden en persoonlijke gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld en uitsluitend ten behoeve van dit onderzoek verwerkt in overeenstemming met de EU data privacy wetgeving (GDPR).

De antwoorden op deze enquête worden verdiept door middel van een aantal diepte-interviews. Mocht je hieraan willen meewerken, dan kun je je hiervoor aan het einde van de vragenlijst opgeven. De resultaten van deze enquête delen we na afloop uiteraard op onze website. 

Alvast hartelijk dank voor jullie medewerking,

ps Voor alle enquête deelnemers hebben we een leuke verrassing! Vul onze vragenlijst in, stuur een e-mail naar info@ahvh.be! en we sturen het gelijk naar je op."


het AHVH teamEnquête starten
Privacybeleid | Gratis Enquête Maken | © Survio 2023