Kwaliteiten-stickerspel | reservelijst 2021

Beste begeleider,

Vanwege de onverwacht grote hoeveelheid aanvragen voor het kwaliteiten-stickerspel is de voorraad op en is het spel vanaf heden tot september 2021 helaas niet meer verkrijgbaar. Tot eind september 2020 kun je je hieronder wel inschrijven voor gratis ontvangst in september 2021 als de actie voor de Week Tegen Pesten zich vanuit Stichting School & Veiligheid mogelijk herhaalt. We zetten je in dit geval alvast op de reservelijst en ben je een van de eersten om het kwaliteiten-stickerspel in september 2021 te ontvangen. We bieden je onze excuses aan voor het ongemak en wensen jou en je leerlingen alvast een gezond en sociaal-veilige voortzetting van het schooljaar.

Team 'Meidenvenijn is niet fijn!'

-----

Schenk aandacht aan de kwaliteiten van alle leerlingen in jouw groep of klas en bestel het kwaliteiten-stickerspel. De leerlingen delen elkaar onderling stickers uit met daarop een kwaliteit. Door ze te laten benoemen waarom ze een andere leerling aardig, lief, muzikaal, grappig, creatief etc. vinden raken ze zich meer bewust van de positieve eigenschappen/kwaliteiten van de ander en zal dit bijdragen aan de vorming van een positieve groepsdynamiek.

Het kwaliteiten-stickerspel (inclusief instructie) is een onderdeel uit de lessenreeks van de anti-pestmethode ‘Meidenvenijn is niet fijn!’ en speciaal voor de Week Tegen Pesten 2021 vanaf 31 augustus tot eind september 2021 gratis te bestellen (onder voorbehoud van wijziging). Dit initiatief komt voort uit samenwerking met Stichting School&Veiligheid.

We wensen jou en je leerlingen veel succes met dit spel!

NB: per 5 leerlingen bestel je 1 stickervel. Er kunnen dus meerdere stickervellen worden besteld.

Voor mijn groep of klas reserveer ik voor de Week Tegen Pesten (te ontvangen in september 2021) het volgende aantal stickervellen:
Vereist antwoord

100 tekens resterend

Jouw gegevens:
Vereist antwoord

Voor- en achternaam
Functie
E-mail

Het Kwaliteiten-stickerspel sturen we in september 2021 naar:
Vereist antwoord

Naam school/instantie
Ter attentie van
Straatnaam + huisnummer
Postcode + plaats

Mocht je interesse hebben in onze informatiebrochure over meidenvenijn dan kun je deze gratis bestellen op www.meidenvenijn.nl