Aanmelden Opleiding Meidenvenijn 12 juni 2017

Cursusdag

Op de cursusdag leert u alles over meidenvenijn en het werken met de preventieles en curatieve lessen uit de lesmethode 'Meidenvenijn is niet fijn!'. Diverse werkvormen laten u de lessen beleven zoals de meisjes die ervaren, om meer inzicht te krijgen in een effectieve aanpak.

duur: 1 dag (incl. lunch)

kosten: 250 euro per persoon (excl. btw)

Certificering tot 'Specialist Meidenvenijn'

Het vervolg op de cursusdag is het certificeringstraject tot 'Specialist Meidenvenijn'. U voert in praktijk minimaal een preventieles en de curatieve lessenreeks uit.* Middels intervisie kunnen de deelnemers uit de cursus via een online platform op elkaar reageren. Aansluitend hierop is er een intervisie-ochtend of -middag waarbij de deelnemers het certificaat krijgen uitgereikt. Het traject wordt begeleid door een onderwijsdeskundige, tevens een van de auteurs van de lesmethode.

duur: intervisietraject + certificering, nader te bepalen na de cursusdag

kosten: 270 euro per persoon (excl. btw)

_____________________________________________________________________________

Voordat u aan de slag gaat met het praktijkgedeelte zult u, of de school/instantie waar u werkzaam bent of gaat werken, in het bezit moeten zijn van het basispakket 'Meidenvenijn is niet fijn!'. Een van de certificeringseisen is dat er gebruik wordt gemaakt van het originele begeleidersmateriaal en verbruiksmaterialen uit het pakket, waaronder werkboekjes, sleutelhangers, afsprakenposter en ouderfolders. Het basispakket bevat genoeg materiaal voor het werken met een groep van 15 meisjes en kan door u of de school worden besteld op www.meidenvenijn.nl

Enquête starten