Aanmelden Opleiding Meidenvenijn Online 17 mei 2021

Opleiding Meidenvenijn Online

De Opleiding Meidenvenijn Online bestaat uit een online cursusdag en certificeringstraject tot 'Specialist Meidenvenijn'. De cursusdag is de start om inzicht te krijgen in het fenomeen meidenvenijn en de aanzet tot het werken met de lesmethode Meidenvenijn is niet fijn! In het certificeringstraject leer je de methode in praktijk toe te passen om vaardigheden te oefenen die noodzakelijk zijn om pestgedrag onder meisjes op een veilige manier aan te pakken. Tijdens de afsluitende certificerings-bijeenkomst (online of op locatie) worden eventuele knelpunten door middel van intervisie met andere deelnemers besproken en wordt er gezocht naar mogelijke oplossingen. Aansluitend ontvang je als deelnemer(s) het certificaat 'Specialist Meidenvenijn'.

In de week van de online training sturen we je per post een reader, enkele materialen ter ondersteuning en jouw persoonlijke inloggegevens. Voor de lunch ontvang je per mail een link naar een thuisbezorgd.nl voucher.

Accreditatie registerleraar: 52 RU

Kosten: 550 euro per deelnemer (excl. btw en aanschaf leskoffer*).

-----

Cursusdag online

De Online Cursusdag is naast informatie over meidenvenijn de introductie in het werken met de preventieles en curatieve lessen van 'Meidenvenijn is niet fijn!' De werkvormen zijn aangepast op de online omgeving en geven je inzicht in een effectieve aanpak. De Cursusdag is het eerste onderdeel van de opleiding maar kan ook los worden gevolgd ter oriëntatie. Het bewijs van deelname geeft toegang tot het certificeringstraject.

Accreditatie registerleraar: 9 RU

Kosten: 275 euro per persoon (excl. btw)

> Bewijs van deelname

Certificering online of op locatie

De Certificering volgt op de cursusdag en is het praktijkgedeelte waarbij je ervaring opdoet in het geven van de Preventieles en Curatieve lessenreeks. Middels intervisie kunnen alle deelnemers aan dit traject op elkaar reageren en informatie uitwisselen. Het traject wordt afgerond met een certificerings-bijeenkomst (online of op locatie) van een dagdeel waarbij de certificaten worden uitgereikt.

Accreditatie registerleraar: 52 RU (zijn inclusief uren cursusdag)

Kosten: 275 euro per persoon (excl. btw en aanschaf leskoffer*)

> Certificaat 'Specialist Meidenvenijn'

____________________________________________________________________________

* Voordat je aan de slag gaat met het praktijkgedeelte zul je, of de school/instantie waar je werkzaam bent of gaat werken, in het bezit moeten zijn van de leskoffer 'Meidenvenijn is niet fijn!'. Een van de certificeringseisen is dat er gebruik wordt gemaakt van het originele begeleidersmateriaal en verbruiksmaterialen uit het pakket, waaronder werkboekjes, sleutelhangers, afsprakenposter en ouderfolders. Het basispakket bevat genoeg materiaal voor het werken met een groep van 15 meisjes en kan door jou of de school worden besteld op www.meidenvenijn.nl

Deze Meidenvenijn Online Cursusdag zit vol! Deelname aan deze dag is niet meer mogelijk. U kunt zich nog wel via de website aanmelden voor de fysieke 'coronaproof' Meidenvenijn Cursusdag op 7 juni of 20 september te Nijkerk. Mocht u de cursusdag toch liever online willen volgen dan kunt u de data daarvoor binnenkort vinden op de homepage van onze meidenvenijn website.

We kunnen u ook een link sturen voor aanmelding. Geef hieronder uw voorkeur aan.

Team 'Meidenvenijn is niet fijn!'

Uw gegevens
Vereist antwoord

Naam school/organisatie
Naam
e-mail adres

Ik wil graag deelnemen aan de cursusdag:
Vereist antwoord