Aanmelden Opleiding Meidenvenijn Online 15 maart 2021

Opleiding Meidenvenijn Online

De Opleiding Meidenvenijn Online bestaat uit een online cursusdag en certificeringstraject tot 'Specialist Meidenvenijn'. De cursusdag is de start om inzicht te krijgen in het fenomeen meidenvenijn en de aanzet tot het werken met de lesmethode Meidenvenijn is niet fijn! In het certificeringstraject leer je de methode in praktijk toe te passen om vaardigheden te oefenen die noodzakelijk zijn om pestgedrag onder meisjes op een veilige manier aan te pakken. Tijdens de afsluitende certificerings-bijeenkomst (online of op locatie) worden eventuele knelpunten door middel van intervisie met andere deelnemers besproken en wordt er gezocht naar mogelijke oplossingen. Aansluitend ontvang je als deelnemer(s) het certificaat 'Specialist Meidenvenijn'.

In de week van de online training sturen we je per post een reader, enkele materialen ter ondersteuning en jouw persoonlijke inloggegevens. Voor de lunch ontvang je per mail een link naar een thuisbezorgd.nl voucher.

Accreditatie registerleraar: 52 RU

Kosten: 550 euro per deelnemer (excl. btw en aanschaf leskoffer*).

-----

Cursusdag online

De Online Cursusdag is naast informatie over meidenvenijn de introductie in het werken met de preventieles en curatieve lessen van 'Meidenvenijn is niet fijn!' De werkvormen zijn aangepast op de online omgeving en geven je inzicht in een effectieve aanpak. De Cursusdag is het eerste onderdeel van de opleiding maar kan ook los worden gevolgd ter oriëntatie. Het bewijs van deelname geeft toegang tot het certificeringstraject.

Accreditatie registerleraar: 9 RU

Kosten: 275 euro per persoon (excl. btw)

> Bewijs van deelname

Certificering online of op locatie

De Certificering volgt op de cursusdag en is het praktijkgedeelte waarbij je ervaring opdoet in het geven van de Preventieles en Curatieve lessenreeks. Middels intervisie kunnen alle deelnemers aan dit traject op elkaar reageren en informatie uitwisselen. Het traject wordt afgerond met een certificerings-bijeenkomst (online of op locatie) van een dagdeel waarbij de certificaten worden uitgereikt.

Accreditatie registerleraar: 52 RU (zijn inclusief uren cursusdag)

Kosten: 275 euro per persoon (excl. btw en aanschaf leskoffer*)

> Certificaat 'Specialist Meidenvenijn'

____________________________________________________________________________

* Voordat je aan de slag gaat met het praktijkgedeelte zul je, of de school/instantie waar je werkzaam bent of gaat werken, in het bezit moeten zijn van de leskoffer 'Meidenvenijn is niet fijn!'. Een van de certificeringseisen is dat er gebruik wordt gemaakt van het originele begeleidersmateriaal en verbruiksmaterialen uit het pakket, waaronder werkboekjes, sleutelhangers, afsprakenposter en ouderfolders. Het basispakket bevat genoeg materiaal voor het werken met een groep van 15 meisjes en kan door jou of de school worden besteld op www.meidenvenijn.nl

Ja, ik meld me aan voor de online cursusdag meidenvenijn (9 RU) op 15 maart 2021
Vereist antwoord

naam school / instelling
straat + nummer
postcode + plaats
naam
functie
email-adres

Waar mogen de reader(s), materialen ter ondersteuning en inloggegevens in de week van de training naartoe gestuurd worden?
Vereist antwoord

naam
straat + nummer
postcode + plaats

Bij deelname van meerdere personen/collega's op 1 locatie (achter 1 scherm) worden aanvullende readers en materialen gestuurd en maar 1x de inloggegevens. Volgen meerdere personen/collega's elk vanaf hun eigen locatie de online cursusdag dan ontvangen zij op hun eigen adres de reader, enkele ondersteunende materialen en persoonlijke inloggegevens. Deze adresgegevens kunnen dan (het liefst in 1 mail) worden gestuurd naar info@meidenvenijn.nl

Met hoeveel collega's / personen neem je deel aan deze online cursusdag?
Vereist antwoord

100 tekens resterend

Als er meer collega's / personen deelnemen vul dan hieronder hun gegevens in:

naam extra collega / persoon 1
e-mail extra collega / persoon 1
functie extra collega / persoon 1
naam extra collega / persoon 2
e-mail extra collega / persoon 2
functie extra collega / persoon 2
naam extra collega / persoon 3
e-mail extra collega / persoon 3
functie extra collega / persoon 3

Aanmelden certificering tot 'Specialist Meidenvenijn' (52 RU)
Vereist antwoord

Meer collega's / personen voor aanmelding certificering? Vul hun gegevens in:

naam extra collega / persoon 1
e-mail extra collega / persoon 1
naam extra collega / persoon 2
e-mail extra collega / persoon 2
naam extra collega / persoon 3
e-mail extra collega / persoon 3