Recreatieonderzoek zuidelijke groengebieden Delft: Kerkpolder, Tanthof, Abtswoudse Bos en Ackerdijkse Bos

Beste omwonende of bezoeker van de zuidelijke groengebieden van Delft; dit zijn de recreatiegebieden Kerkpolder, Tanthof, Abtswoudse Bos en Ackerdijkse Bos.

Wij nodigen u van harte uit om deel te nemen aan deze enquête over recreatie in de recreatiegebieden van Coöperatief Beheer Groengebieden Midden-Delfland (CBG) binnen gemeente Delft. Uw mening en inzichten zijn belangrijk bij het vormgeven van recreatieve ontwikkelingen en zonering in deze gebieden.

De recreatiegebieden zijn een ideale plek voor diverse recreatieve activiteiten. Maar ook de natuur en ecologie zijn belangrijke waarden die beschermd mogen worden. Om ervoor te zorgen dat de recreatiemogelijkheden goed aansluiten op de behoeften van de gemeenschap krijgen we graag inzicht over hoe u als bezoeker denkt over de verschillende aspecten van inrichting, beheer en zonering.

De enquête behandelt onderwerpen zoals hoe u naar het gebied komt, wat u er doet, de huidige recreatievoorzieningen en mogelijke verbeteringen. Met als doel inzicht te krijgen hoe we de openbare ruimte het beste kunnen benutten om aan de behoeften van alle gebruikers te voldoen. Uw deelname helpt ons om weloverwogen beslissingen te nemen en een evenwicht te vinden tussen diverse recreatieve belangen.

Het invullen van de enquête kost zo'n 15 minuten. We kijken ernaar uit om uw bijdrage te ontvangen.


Met vriendelijke groet,

team Hof van Delfland, Staatsbosbeheer


Klik op 'Volgende' om met de vragenlijst te beginnen.

Alvast bedankt voor de moeite!


Volgende