Powered by

Enquête Biomassa

Beste bestuurder


In samenwerking met RVO heeft Biomassafeiten een enquête opgesteld waarin we willen begrijpen hoe u over biomassa denkt en wat u over biomassa weet over de toepassingen en de huidige en toekomstige mogelijkheden voor biomassa in Nederland.


Biomassa is en blijft een veelbesproken onderwerp in de media. Of het nu gaat om duurzaam bosbeheer, vervanging van fossiele brandstoffen of milieuvriendelijk bouwen, we hebben er allemaal een mening over en we zien ook dat deze meningen invloed hebben op het gevoerde beleid. De feiten zijn echter lang niet altijd even bekend maar zouden wel mee moeten worden genomen. Als biomassafeiten hebben wij ons als doel gesteld de markt van feitelijk informatie te voorzien om zo de circulaire en biobased economie in Nederland te promoten.


Deze enquête is eveneens uitgezet onder een grote groep Nederlanders en de uitkomsten van beide enquêtes worden door een extern bureau geanalyseerd.


Het invullen van deze enquête neemt ongeveer 6 minuten in beslag en we zouden het erg waarderen als u daar de tijd voor vrij kan maken.


Het invullen van deze enquête is geheel anoniem.

Enquête starten
Privacybeleid | Gratis Enquête Maken | © Survio 2023