Megjegyzés: Ez egy ellenőrző felmérés. Az elküldött válaszok nem lesznek elmentve. Ha ki akkarja tőlteni a kérdőívet, kattintson ide.

Szigetmonostor-Horány településképi kérdőíve

A kutatásnak vége.

Üdvözöljük!

Az alábbi kérdőív azért készült, hogy segítségére legyünk annak kifejtésében, mit jelent Önnek Szigetmonostor, mely a jelenleg készülő településképi arculati kézikönyv készítéséhez fontos, a kézikönyvben a lakosság azt fogalmazza meg, mi az, ami számára érték, amit hosszú távon megőrizni és fejleszteni szeretne a faluban és Horányban egyaránt.Amennyiben megadja nevét és elérhetőségét, a kézikönyv készítése során olyan partnerként tekintünk Önre, akit folyamatosan informálunk a kézikönyv alakulásáról, a létrehozással kapcsolatos eseményekről, melyekre meghívót is küldünk Önnek. Névtelensége esetén is feldolgozzuk a véleményét, azonban nem tudjuk Önt informálni az eseményekről. A kérdőív kitöltésére 2017. június 16.-ig van lehetősége, várjuk válaszát!

Vakli Gábor Főépítész

Molnár Zsolt Polgármester

Kérjük adja meg nevét és elérhetőségét, amennyiben szeretne folyamatosan részese lenni az egyeztetési folyamatnak. (nem kötelező)

250 karakter maradt

Mik azok a hívószavak, amik a településéről először eszébe jutnak, amik Ön szerint jellemzik településünket? írjon legalább öt ilyet.
Kötelező válasz

1500 karakter maradt

Mik azok a legfontosabb települési értékek, karakterjegyek, melyek fontosak az Ön számára? (lehet ez pl. egy épület (csoport) vagy annak részlete, egy kőkeretes kapu, egy árnyas fa, egy pihenésre alkalmas köztér, tájérték, egy jelző, stb.) Soroljon fel legalább 10 ilyen elemet.
Kötelező válasz

1500 karakter maradt

Mi az ami véleménye szerint a településkép szempontjából javítandó, ami úgy és ott nem jó, ahogy van? Hogyan változtatna ezen?
Kötelező válasz

1500 karakter maradt

Egyetért-e azzal, hogy az építési hagyománynak, az igazodás (a szomszédos épületek, utcakép, korábbi épület stb.) szempontjainak fontos szerepe van a településképben?
Kötelező válasz

Az utcaképben Ön szerint hogyan fogható meg az igazodás? (több válasz is megjelölhető)
Kötelező válasz

Ha bármilyen egyéb ötlete, javaslata van a településképpel, helyi értékek védelmével kapcsolatban, kérjük az alábbi helyre írja le.
Kötelező válasz

1500 karakter maradt