1. Välj en fråga och klicka på den en gång.

2. Välj Redigera.

3. Klicka på Inställningar för att kunna se fler möjligheter.

4. Kryssa Multimedia i frågan.

5. Klicka på Ladda upp bild i textrutan och välj en bild från din dator.

6. När du har laddat upp bilden kan du ändra dess storlek och placering i ramen.

7. När du är färdig och nöjd med placering klicka på OK för att bekräfta alla inställningar av bilden.

8. Glöm inte att bekräfta ändringar av frågan genom att klicka på SPARA

Tips:

• JPG och PNG-format stöds.
  • Maximal bildstorlek = 2 MB.
  • Den största bildupplösningen är 598x184 pixlar eller mindre.