Ibland är det nödvändigt att infoga din egen text mellan frågor eller i början/slutet av sidan. Speciellt när det gäller mer komplexa och längre enkäter är det bra att vägleda respondenter.

1. Klicka på ikonen (+) i editorn, på samma sätt som om du vill skapa en ny fråga.

2. Välj det sista alternativet Lägg till text

3. En texteditor öppnas direkt dit du kan skriva din egen text.

Tips:

• Teckensnittet kan inte ändras för att säkerställa 100% läsbarhet. Endast inriktning, fetstil och kursiv kan justeras samt en klickbar länk kan användas i Premium-kontot.
  • Om du har en enkät som delas upp i flera sidor enligt frågetyper kan du lägga till en förklarande text i början av varje ny frågetyp och vilket hjälper respondenter att navigera bättre.
  • Du kan till exempel lägga till kontaktuppgifter (författarnamn, e-postadress, telefonnummer) på varje sida.