Anslut Survio med Google Analytics och du kommer att få flera beräkningar. Du kommer att se vilka enheter respondenter använder för att besvara din enkät, hur länge de har spenderat på din enkät, hur många personer har sett din enkät och hur många har besvarat den.

1. I enkäteditorn, klicka på Inställningar i toppmenyn.

2. Aktivera Google Analytics.
OBS! Det är en
premium-funktion av det högsta paketet. Om funktionen inte fungerar måste paketet aktiveras först.

3. Ange din UA-kod som du hittar i ditt Google Analytics-konto.

4. Och du är färdig.

Tips! Vi har en detaljerad artikel om Integration av Survio och Google Analytics på vår blogg. Där hittar du detaljerade instruktioner och tips om hur man effektivt kan använda integrationen.