Om du har e-postkampanjer som är färdiga gå in i deras statistiker för att få värdefulla insikter. Leveransstatistik kan hjälpa dig att skapa bättre kampanjer i framtiden och få fler svar.

1. Klicka på Få svar i menyn längst uppe på sidan. Sedan klicka på E-post inbjudningar.

2. Du kommer att se en lista över alla e-post inbjudningar du har skapat. Vid varje kampanj kan du spåra dess leveransdatum (eller om den väntar), om en påminnelse har skickats och antal kontakter den har skickats till (e-postadresser).

Genom att klicka på diagram-ikonen kommer du att se en statistik med typiska e-postmarknadsföring värden (leveransfrekvens, öppen frekvens, klickfrekvens, svarsfrekvens).

3. Om du klickar på DETALJER får du en detaljerad lista över alla skickade e-post inbjudningar. Du kan se om inbjudan har levererats / inte levererats, fyllts i / inte fyllts i, osv.

4. Du kan även ladda ned denna lista som en CSV-fil och fortsätta arbeta med den.

Exempel: Du kan skicka ett personligt tack, rabattkuponger m.m. till alla e-postadresser som har fyllt i din enkät. Du kan kontakta kunder som inte har fyllt i den via telefon och uppmana dem att återkomma till enkäten.

Tips: Om du vill bjuda in fler än 5000 kontakter rekommenderar vi att du delar din e-postkampanj i flera delar. Skicka t.ex. en inbjudan till 100 personer i första omgången. Gör sedan ändringar i ämnesraden och inbjudningstexten och skicka den till nästa 100 personer i andra omgången. Då kan du jämföra den första och den andra gruppen och se vilken version som har varit bättre. Genom att använda en sådan A/B testmetod skapar du en perfekt kampanj som så småningom kommer att skickas till resten (4800) kontakter.