Survio behandlar automatiskt insamlade svar och genererar sammanlagda diagram och tabeller. Du behöver inte göra någonting. Allt görs automatiskt.

FREE-konto användare kan se resultat i diagram och tabeller i appen för upp till 100 svar per månad.

Premiumkunder har högre gränser och kan ladda ned resultat och individuella svar enligt det aktiverade prenumerationspaketet.

1. För en snabb tillgång till dina resultat klickadiagram-ikonen vid den valda enkäten på Instrumentbrädan.

2. Du kommer till appen Resultat. Du kommer att se diagram och tabeller med beräknade värden.

3. Vid de flesta typer av frågor kan du ändra diagram genom att klicka på ikonerna längst uppe till höger. Diagrammen kan också laddas ned i PNG- eller SVG-format.

4. Klicka på vilken som helst kolumn i tabellen för att sortera data som stigande / fallande.

5. Det är även möjligt att lägga till dina egna kommentarer till varje resultat vilket kan vara nyttigt om du tänker dela resultaten med dina kollegor.

Tips: Om du samlar in fler svar och överskrider gränsen uppgradera till premiumtjänster för att se fullständiga resultat. Övergången till premiumtjänster påverkar inte din data eller innehåll i ditt konto. Endast funktioner och gränsen för  antal insamlade svar kommer att uppdateras i enlighet med den aktuella aktiva typen av tjänst.