Individuella svar representerar enskilda ifyllda enkäter.

Ett svar = en ifylld enkät.

FREE-konto användare kan se resultat i diagram och tabeller i appen för upp till 100 svar per månad.

Premiumkunder har högre gränser och kan ladda ned resultat och individuella svar enligt det aktivera de prenumerationspaketet.

1. För en snabb tillgång till dina resultat klickadiagram-ikonen vid den valda enkäten på Instrumentbrädan.

2. Du kommer till appen Resultat där du kan se sammanlagda resultat. Klicka på Individuella svar i menyn.

3. Du kommer att se en tabell där varje rad representerar ett individuellt svar (ifyllda enkäter) och kolumner representerar frågor i enkäten.

4. Genom att klicka på papperskorg-ikonen kan du radera svar

Genom att klicka på JA-omkopplaren i "Använda?"-kolumnen kan du avaktivera svaret från bearbetningen. Ett sådant svar ingår ej i resultaten (t.ex. det är bra att kasta ut svar som du fyllt i som testsvar).

5. När du placerar muspekaren på raden kommer den att färgas.

6. Om du klickar på raden kommer du att se det valda svaret direkt i enkäten.

Tips: Genom att klicka på skrivarikonen kan du skriva ut en särskild enkät, inklusive respondentens svar.