OBS! Det går inte att exportera eller ladda ned sammanlagda resultat och individuella svar på det grundläggande FREE-kontot!

För att kunna ladda ned och exportera data aktivera en av våra premiumtjänster. Då kommer du att kunna ladda ned två typer av filer:

• Individuella svar – grov data i varje ifylld enkät.
  • Sammanlagda svar – automatiskt sammanräknade resultat.

Jämförelse FREE / PREMIUM

Paket/ typ

FREE
PREMIUM
LITE
STANDARD
PRO
Individuella svar
Exportfiler stöds ej
XLSx
XLSx, CSV
XLSx, CSV, XML
Sammanlagda svar
PDF
PDF, DOCx, PPTx
PDF, DOCx, PPTx

Hur exporterar man data?

1. Klickadiagram-ikonen vid den valda enkäten på Instrumentbrädan.

2. Du kommer till appen Resultat.

3. Klicka på ikonen av det valda filformatet och lagra denna fil på din dator.

Rekommendation: Om du planerar att sluta använda Survio prenumeration glöm inte att ladda ned alla resultat och individuella svar på alla dina enkäter. När premium tjänsterna går ut kommer det inte längre att vara möjligt!