1. På www.survio.com fyller du i Ditt namn, E-postadress och Lösenord.

2. Klicka på Kom igång direkt.

3. Du kan antingen Skapa din egen enkät eller välja bland Färdiga mallar.

4. När du har angett enkätens namn eller valt en mall, kan du öppna en redigerare där du fritt kan ändra frågor eller utseende.

Tips: Om du inte vet hur du ska börja eller inte vill tänka använd färdiga enkätmallar från olika kategorier. Du kan välja bland 100 enkätmallar som kan ge dig utmärkt inspiration.