1. För att hantera ditt konto klicka på hamburgare-ikonen var som helst i appen och sedan klicka på Mitt konto.

2. I grundläggande inställningar kan du ändra:

• Namn, Efternamn, Telefonnummer
  • Systemspråk (språket i appen)
  • Nyhetsbrev på e-post
  • System anmälningar (vi rekommenderar att du inte stänger av det här, vi skickar endast viktiga meddelanden angående ditt kontos status - utgång, överskrida gränser osv.)
  • Lösenord

3. Fakturering tillhandahåller information om ditt betalda konto, inklusive fakturor för nedladdning, automatiskt förnyelsedatum för prenumeration eller utgångsdatum.

OBS! Du kan inte ändra registrerings e-postadressen själv. Om du behöver ändra den, vänligen kontakta vår kundtjänst.

Tips: När du kontaktar vår kundtjänst, vänligen ange alltid URL-adress (den adress som du delar med dina respondenter) av någon av dina enkäter. Det hjälper oss att hitta ditt konto snabbare och du kommer att få tillgång till det tidigare.

URL-adress exempel: