För att få betalda Survio premiumtjänster aktiverar du din prenumeration:

1. På startsidan för ditt konto klicka på knappen Uppgradera.

2. I prislistan väljer du det paket som passar dig bäst -Survio BUSINESS, ELITE, STANDARD eller MINI. Välj längden på prenumerationen - årligen eller månadsvis. Du kan också välja prenumeration med tvårig förnyelse.

3. Klicka på "FORTSÄTT". Med det steget kommer du att omdirigeras till Survio-butiken där du anger ditt namn och väljer betalmetod. Med ett klick på KÖP NU avslutar du köpet.

Glöm inte attt kryssa i samtycket till den automatiska förnyelsen av prenumerationen. Detta är nödvändigt för att fortsätta.

När du trycker på knappen Kontrollera uppgifter ser du en sammanfattning av beställningen, där du kan gå igenom alla uppgifter på nytt och kontrtollera att de stämmer.

Om du vill göra ett köp för ett företag, markera det här alternativet och ett annat fält visas där du anger uppgifterna för ditt företag eller din organisation.

Om du har valt en online betalningsmetod kommer du till särskild betalnings gränssnitt för att göra en omedelbar betalning.

För offline betalningsmetoder (t.ex. banköverföring) visas relevant betalningsdata som genereras av systemet för att ange en betalningsorder. Samtidigt kommer du att få ett orderbekräftelse meddelande via e-mail med alla betalningsuppgifter för att ange din betalning.

Obs! Tänk på att för att beställningen ska kunna behandlas ordentligt och att tjänsterna kan sätta på ditt Survio-konto är det viktigt att du anger betalningen exakt enligt betalningsinformationen som genereras av systemet.

Varning: Premiumtjänster sätts på när betalningen visas hos vår betalningsbehandlare. Med offline betalningsmetoder måste du dock ta hänsyn till att banker behandlar betalningen i flera arbetsdagar, så att starten av tjänsten tar längre tid. Om du har bråttom för tjänsten rekommenderar vi att du väljer en online betalningsmetod. I detta fall sker betalningen och därmed lanseringen av tjänsterna nästan omedelbart.

Samtidigt som tjänsterna startar får du också ett mejl med en faktura.

Alla dina fakturor kan också laddas ner när som helst på ditt Survio-konto på profilsidan Mitt konto under fliken Prenumeration & Fakturering.