Alle enquête pagina's hebben dezelfde achtergrond en hetzelfde kleur thema. Het is niet mogelijk om elke pagina afzonderlijk een unieke look te geven.

1. Klik op het Penseel pictogram rechts in de enquête-editor, en vervolgens op het tabblad ACHTERGROND. Selecteer de paarse achtergrond zoals te zien is in de afbeelding.

2. Voor een betere leesbaarheid zou het geweldig zijn om de vragen in een witte kleur te hebben. Klik op het tabblad KLEUREN en kies het thema omgekeerd paars.

3. Als u uw eigen achtergrondafbeelding wilt uploaden, dient u eerst de ZAKELIJKE- of ELITE premium-services te activeren. Klik op het grote + pictogram op het tabblad ACHTERGROND.

4. Zoek de afbeelding op uw computer en wacht op de upload.

5. Als er een probleem is met de leesbaarheid van teksten, stelt Survio automatisch verduisteringsfilters en contrastkleuren in. Donkere afbeeldingsfilters kunnen worden gewijzigd via de afbeeldingsinstellingen - klik op het tandwielpictogram.

6. Kies bijv. de grijs filter. Probeer alle combinaties en vind de beste, het is leuk om te doen :-)

7. De achtergrond ziet er nu gaaf uit, maar de witte teksten zijn niet leesbaar. Ga terug en klik op het tabblad KLEUREN waar u een ander kleur thema kiest.

Bijvoorbeeld: Voor deze grijze achtergrond is het beste thema voor het perfecte contrast zwart.

8. Achtergronden kunnen ook in verschillende stappen worden vervaagd.

9. Als u niet langer uw eigen achtergrond wenst te gebruiken, dan kunt u deze deactiveren door op het afsluiten pictogram te klikken.

Tips:

• Aanbevolen afmetingen van de achtergrondafbeelding bestanden zijn 1600x1200px of 1600x900px.
  • Ondersteunde bestandsindelingen voor achtergrondafbeeldingen zijn JPG en PNG.
  • Maximale bestandsgrootte van afbeelding = 2 MB.
  • Let altijd goed op het contrast tussen de teksten en achtergronden. Als u een donkere achtergrond heeft, moet u altijd een omgekeerd palet met witte tekst selecteren en vice versa. De lees- en bruikbaarheid van de vragenlijst zijn belangrijker dan de wilde kleuren. Vergeet niet dat het belangrijkste doel van uw enquête is om zoveel mogelijk antwoorden te verzamelen.