Gebruik filters als u een verdeling in de resultaten wilt zien, bijvoorbeeld van vrouwen of mannen.

1. Klik op Resultaten in het menu.

2. Klik op de link + Segmenten & filters maken.

3. Als u bijvoorbeeld de resultaten op geslacht wilt filteren, (u wilt weten hoe mannen hebben gereageerd), selecteert u Antwoorden

4. Kies vraag één - Wat is uw geslacht?

5. Kies Man in de antwoorden. Klik vervolgens op de knop Filter maken.

6. In het bovenste gedeelte van de Resultaten pagina ziet u de lijst met actieve filters. U zult ook zien hoeveel resultaten overeenkomen met uw filter = 4.

7. Vanaf nu worden ALLE RESULTATEN, RAPPORTEN EN GEEXPORTEERDE BESTANDEN gefilterd door je actieve filters - de resultaten van alleen mannen.

8. Download PDF- en XLS-bestanden en noem ze "man-resultaten.pdf,  man-antwoorden.xls", zodat u weet dat dit de resultaten zijn van alleen mannen.

9. Als u wilt weten wat de resultaten van alleen de vrouwen zijn, annuleert u alle actieve filters door op het kleine kruisje bij elke filter te klikken in het gedeelte actieve filters.

10. Herhaal stap twee tot vijf, maar kies ‘Vrouwen’ als antwoord in de filterinstellingen.

11. Nu heeft u vrouwen gefilterd in alle resultaten en exports.

12. Bewaar uw PDF- en XLS-bestanden en noem ze "vrouwen.pdf, vrouwen.xls".

13. Nu kunt u beginnen met het vergelijken van de resultaten tussen vrouwen en mannen.

Mannelijke tevredenheids data

Vrouwelijke tevredenheids data

Tip: FREE gebruikers kunnen slechts één filter tegelijk maken. Klanten met een lopend BUSINESS- of ELITE-premium abonnement kunnen een onbeperkt aantal filters tegelijk maken die kunnen worden gecombineerd. Het is mogelijk om het resultaat te filteren op meerdere vragen, bijvoorbeeld: geslacht + opleiding, geslacht en salaris, etc.