1. In het geval van een vergeten wachtwoord, opent u www.survio.com en klikt u op de knop AANMELDEN.

2. Klik op de link Wachtwoord vergeten.

3. Vul uw registratie-e-mailadres in en klik op de knop Wachtwoord ophalen.

4. U ontvangt een e-mail voor het opnieuw instellen van uw wachtwoord.

5. Volg de instructies en maak een nieuw wachtwoord aan. Bevestig door op de knop Wachtwoord opslaan te klikken.

Tip: Als u deze e-mail niet binnen 30 minuten in uw normale inbox map ontvangt, vergeet dan niet om de SPAM-map (Ongewenste e-mail) te controleren. De e-mail voor het opnieuw instellen van een wachtwoord komt soms in de SPAM-map terecht.