1. I fall du har glömt ditt lösenord öppna www.survio.com och klicka på LOGGA IN uppe på sidan.

2. Klicka på Glömt lösenord?

3. Ett fönster kommer att öppnas där du anger din registrerings e-postadress och välj Skicka lösenord.

4. Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk till återställning av ditt lösenord.

Tips: E-postmeddelandet med länken till lösenordsåterställning kan falla i skräppost. Om du inte hittar detta e-postmeddelande kolla skräppostmappen.