Survio gebruikt abonnement betalingen die standaard automatisch verlengd worden. Dit helpt om ononderbroken diensten te behouden en brengt comfort aan alle klanten.


Als u besluit geen gebruik meer te maken van de premium dienst, annuleert u gewoon het abonnement. Uw premium diensten blijven actief gedurende de rest van de vooruitbetaalde periode. Als u uw abonnement niet verlengd, vervalt uw account. Wat betekent dit?

  • Het werken met enquêtes wordt ingewikkelder naarmate uw account automatisch overschakelt naar de FREE modus (niet-premium, basisplan).
  • De premium functies die u heeft gebruikt zijn meer beschikbaar. Ontdek welke functies u verliest wanneer uw account overschakelt van de PERSONAL-, BUSINESS-, ELITE- naar de GRATIS-modus op de pagina met functielijsten.
  • Uw samenvattingsresultaten met tabellen en diagrammen of individuele antwoorden kunnen niet worden gedownload.
    Let op: Download uw gegevens en maak een back-up voordat de premium diensten verlopen.
  • U ziet geen antwoorden die boven de FREE account limiet (100 per maand) uitkomen.
    Waarschuwing: Volgens onze regels worden de gegevens in FREE accounts die over de limiet zijn, verwijderd na 30 dagen vanaf de vervaldatum van uw account. Alle premium abonnementen worden volledig opgeslagen en er wordt ook een back-up gemaakt gedurende uw lopende abonnement.


Tip: U wordt zowel per e-mail als in de aanmelding op de hoogte gesteld van de vervaldatum. Dit geeft u voldoende tijd om te beslissen of u de premium diensten daadwerkelijk wilt laten verlopen of verlengen.

062