Hvis du har invitasjonskampanjer som er ferdige gå inn i statistikken for verdifulle innsikt. Leveringsstatistikk kan hjelpe deg med å skape bedre kampanjer i fremtiden og få flere svar.

1. Klikk på Samle inn svar i menyen øverst på siden. Videre klikk på E-postinvitasjon.

2. Du vil se en liste over alle invitasjoner du har laget. På hver kampanje kan du spore innleveringsdato (eller om den venter), om en påminnelse var sendt og til hvor mange kontakter (e-postadresser).

Ved å klikke på diagramikonet vises statistikken med typiske leveringsverdier (leveringsfrekvens, åpnefrekvens, klikkfrekvens, svarfrekvens).

3. Når du klikker på DETAIL kommer du til en detaljert liste over alle sendte e-postimvitasjomer. Du kan se om invitasjonen har blitt levert / ikke levert, fylt ut / ikke fylt ut, osv.

4. Du kan laste ned denne listen til en CSV-fil og jobbe videre med den.

Eksempel: Du kan sende en personlig takk, rabattkuponger, etc. til alle epostadresser som har besvart spørreskjemaet. Du kan kontakte kunder som ikke har fylt ut spørreskjema via telefon, og be dem om å delta i undersøkelsen på nytt.

Tips: Om du ønsker å invitere mer enn 5000 kontakter anbefaler vi å dele distribusjonskampanjen i flere deler. Send f. eks. en epostinvitasjon til 100 personer i første runden. Deretter gjør endringer i emnelinjen og invitasjonsteksten, og send den til neste 100 personer i andre runden. Deretter kan du sammenligne den første og den andre gruppen og se hvilken versjon som har vært bedre. Ved hjelp av en slik A/B testing metode vil du opprette en perfekt kampanje som så til slutt vil bli sendt til resten (4800) kontakter.