Survio behandler automatisk innsamlet svar, og generer sammendrag diagrammer og tabeller. Du trenger ikke å gjøre noe. Alt blir gjort automatisk.

Brukere med Free - konto ser resultater og diagrammer i appen opptil 100 svar per måned

Premium kunder har høyere grenser og kan laste ned resultater og individuelle svar i henhold til aktivert abonnement - pakke.

1. For raskt tilgang til sammendrag resultater klikk på diagram-ikonet ved valgte spørreundersøkelsen på hjemmesiden.

2. Du kommer til appen Resultater. Du vil se diagrammer og tabeller med beregnede verdier.

3. For de fleste typer spørsmål kan du endre diagrammet ved å klikke på ikonene øverst til høyre. Grafer kan også lastes ned i PNG- eller SVG-format.

4. Klikk på en hvilken som helst kolonne i tabellen for å sortere data stigende / synkende.

5. For hver resultat til det valgte spørsmål er det mulig å legge inn egen kommentar.

Tips: Om du samler inn flere svar og overstiger grensen kan du oppgrader til premium-tjenester for å se komplette resultater. Overgangen til premium-tjenester påvirker ikke dine data eller innhold av kontoen din. Bare funksjoner blir tilgjengelige og grenser blir satt i samsvar med gjeldende aktive type tjeneste.