Abonament można kiedykolwiek anulować:


1. Klikajac link w e-mailu z potwierdzeniem realizacji płatności, wysyłany przez nasz payment procesor cleverbridge AG.



2.. Lub w Moje konto, karta Płatności, kliknij link Anuluj abonament.



  • Twoje aktualne usługi premium pozostaną aktywne przez cały czas trwania abonamentu, ale nie zostaną już aktualnie automatycznie odnowione.
  • Twoje aktualne usługi premium nie zostaną anulowane. Zaraz po ich wygaśnięciu twoje konto automatycznie przejdzie w podstawowy tryb FREE.

059