Abonnement kan kanselleres når som helst:

1. Klikk på linken i e-posten sendt fra betalingspartneren vår cleverbridge AG. Denne inneholder en lenke til kansellering av abonnementet.

2. I Min Konto, velg Abonnement og fakturering, og klikk på Avbryt abonnement.

• Dine nåværende premium-tjenester forblir aktive for tiden du har betalt.
  • Dine nåværende premium-tjenester vil ikke bli kansellert. Når abonnementet utløper skifter kontoen automatisk til FREE-konto.