Massa e-mail uitnodigingen is een premium functie. Als u deze wilt gebruiken, zult u eerst een premium- of ELITE abonnement moeten activeren.

1. Open Antwoorden verzamelen in het menu en klik vervolgens op de knop Uitnodigingen verzenden.

2. Als dit uw eerste uitnodigingscampagne is, ga dan verder door op de knop Begin nu te klikken in het pop-up venster.

3. Als u al een aantal campagnes heeft, dan ziet u hiervan een lijst. Klik op de knop + Nieuwe uitnodiging om een nieuwe campagne te maken.

4. Voeg de e-mailadressen toe van alle mensen die u wilt uitnodigen om deel te nemen aan uw enquête.

Tip: Als dit de eerste keer is dat u de e-mail uitnodigings-app gebruikt, raden we u aan om met een paar adressen te beginnen (bijvoorbeeld uw eigen adres, van collega's en/of vrienden) om erachter te komen hoe deze app functioneert en wat de instellingen en opties zijn. Vervolgens, wanneer u klaar bent en de app begrijpt, kunt u alle e-mailadressen toevoegen en de campagne starten. Nadat de campagne is opgeslagen en verzonden, kan deze niet meer worden bewerkt of gewijzigd en wordt deze aan al uw contacten verzonden. Dit is de reden waarom je je tijd zorgvuldig moet besteden aan het selecteren van de respondenten.

5. Als u veel contacten heeft, gebruik dan het CSV-bestand waar alle e-mailadressen instaan voor een massa-upload.

Onderaan links aan de pagina staat een link naar het demo CSV-bestand, zodat u weet wat u hiervoor moet doen.

6. Wanneer u de contacten heeft geupload, klikt u op de knop Doorgaan.

7. Maak een unieke tekst voor een uitnodigingsbericht in de tweede stap. U kunt standaardteksten gebruiken; controleer gewoon het formulier en voeg uw handtekening toe (naam, bedrijfsnaam, telefoonnummer, etc.).

Tip: Wist u dat u de datum van verzending van uw campagne kunt plannen? Klik op 'Wanneer verzenden' en voeg de exacte tijd en dag toe van het automatisch verzenden van uw campagne.

8. TEST uw campagne VOORDAT u deze START! Klik simpelweg op de link Test uitnodiging verzenden en wacht op de e-mail met de test uitnodiging.

Als u tevreden bent en alles goed werkt, klik dan Doorgaan.

9. Stel automatische herinneringen in in de derde stap door op de knop Maak een herinnering te klikken.

De herinneringsmail is een tweede e-mail die alleen wordt verzonden naar contactpersonen die de enquête na een bepaalde periode nog niet hebben ingevuld. Met deze functie kunt u meer antwoorden verzamelen.

10. U kunt standaard teksten gebruiken, maar uw eigen bericht samenstellen is persoonlijker en zou efficiënter kunnen werken. U kunt de herinnerings e-mail en de verzenddatum instellen op 3, 5, 7 of 14 dagen na de eerste uitnodiging.

11. Het is noodzakelijk om de laatste stap te bevestigen voordat u op de knop Bevestigen & verzenden klikt op de overzichtspagina.

Waarschuwing: Als u geen toekomstige datum van uw uitnodigings-campagne instelt, worden uw e-mail uitnodigingen per direct naar alle ontvangers verzonden. Het is niet mogelijk om deze lopende campagne te annuleren!