1. I titelsidans övre högra hörn klickar du på profilsymbolen och väljer Mitt konto.

2. Scrolla ned och klicka på länken i avsnittet Radera konto.

3. Du måste bekräfta detta steg med att ange ditt nuvarande lösenord och kryssa Bekräfta. Klicka sedan på RADERA-knappen.

OBS! Innan du raderar ditt konto se till att du avbryter den automatiska prenumerationsförnyelsen. Betalningar är inte beroende av användningen av kontot och dess radering kommer inte att avbryta abonnemanget.