Mετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Survio

Συντάχθηκε από: Vít Přívětivý

Στον κύριο πίνακα ελέγχου, πατήστε το σύμβολο του προφίλ επάνω δεξιά και επιλέξτε Ο λογαριασμός μου.


​

Μετακινηθείτε προς τα κάτω και πατήστε Διαγραφή λογαριασμού.


​


​

Πληκτρολογήστε τον κωδικό πρόσβασής σας και επιλέξτε το σχετικό πλαίσιο για να επιβεβαιώσετε τη Διαγραφή λογαριασμού.


​

Για Ομαδικούς λογαριασμούς (εκείνους με ενεργή ή προηγούμενη Starter, Standard ή Pro συνδρομή), παρακαλούμε επικοινωνήστε με την ομάδα υποστήριξης για να ζητήσετε Διαγραφή λογαριασμού.

Απαντήθηκε η ερώτησή σας;